Nieuws uit Laken

Laken
Laken

Nieuws uit Laken

Schietincident in Malmö: 18-jarige overleden, “geen terreur”

19/06/18 00:39 - Na de schietpartij in het centrum van de Zweedse stad Malmö is een man van 18 overleden in het ziekenhuis. Vier andere personen zijn gewond. Dat meldt de Zweedse politie, die ook aangaf dat er geen rekening meer gehouden wordt met een terroristische aanslag.

Unieke filmauto’s pronken in fonkelnieuwe polyvalente studio

18/06/18 22:35 - Nielenaar Chris Charlier heeft zijn loods in de Galileilaan omgetoverd tot een polyvalente studio waar artiesten komen repeteren, maar waar ook televisieopnames en zelfs evenementen kunnen plaatsgrijpen. De eyecatcher in het gebouw zijn vier auto’s uit populaire televisieseries van de jaren 80.

Dries Mertens wil niet gezegd hebben waarom hij blond is, maar verklapt hij het hier toch?

18/06/18 22:30 - Het is zowat het gespreksonderwerp van de dag: de nieuwe haarkleur van Dries Mertens. De sjoesjoe van de Rode Duivels heeft zijn lokken ontkleurd en gaat nu met een gelig blond door het leven. Waarom hij die keuze gemaakt heeft? Volgens Mertens zou het wel eens helemaal geen keuze geweest kunnen zijn…

Schietincident in Malmö: minstens vijf gewonden

18/06/18 21:26 - In de Zweedse stad Malmö heeft een onbekende schutter het vuur geopend in het centrum. Volgens de lokale politie vielen daarbij minstens vijf gewonden. De dader zou nog voortvluchtig zijn.

Actrice en voormalig sekssymbool opgenomen na zorgwekkende noodoproep

18/06/18 21:13 - Heather Locklear, een van de sterren uit de nineties-reeks ‘Melrose Place’, is volgens Amerikaanse media opgenomen in het ziekenhuis. Een familielid van de ster zou bang zijn geweest dat ze zelfdoding wilde plegen en alarmeerde de hulpdiensten.

Zware problemen verwacht voor Britten die na de Brexit naar Europa willen vliegen

18/06/18 21:03 - De Brexit zou wel eens voor zware problemen kunnen zorgen voor Britten die naar een Europees land willen vliegen. Zeker nu onderhandelingen daar over op Europees niveau zijn afgesprongen en de tijd meer dan begint te dringen.

Politie vindt gewonde man aan Hallepoort, onderzoek naar poging tot doodslag gestart

18/06/18 20:53 - In het park aan de Hallepoort in Brussel is maandagnamiddag een gewonde man aangetroffen. Dat meldt de krant La Capitale en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De man had verwondingen aan het hoofd en de hals en is overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeerde niet in levensgevaar.

VIDEO. Afstappen in station Zottegem? Veel succes om de netels te ontwijken

18/06/18 20:39 - In het station van Zottegem zijn er klachten over de netheid van de perrons. Niet alle perrons liggen er even proper bij. Op sommige plaatsen staat het onkruid centimeters hoog.

Politie zoekt muntstukkendieven

18/06/18 20:28 - De federale politie is op zoek naar twee, mogelijk meer, daders die muntstukken stelen uit automaten. Ze zijn herkend op beelden van bewakingscamera’s in een wassalon in Oudenaarde maar hebben vermoedelijk ook al op tal van andere plaatsen toegeslagen.

Zeeschildpad legt maar liefst 100 eieren voor strandbar

18/06/18 20:25 - Het San Simon strand in de Spaanse gemeente Mataró (in Barcelona) heeft er binnenkort heel wat strandgangers bij: een grote zeeschildpad legde er maar liefst 100 eieren. Niet op een afgelegen, rustig plekje, wel vlak voor een drukbezochte strandbar. De eigenaar slaagde erin het nest meteen in veiligheid te brengen, de aanwezige klanten waren ondertussen getuige van een wonderlijk schouwspel.

Zelf nieuws uit Laken?
Deel ervaringen over LakenLaken

„ Uw gids door Laken op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken